Servicii

Contactează-mă
International wedding

(1 HR | Introductory meeting)

Special moments make special memories. To make special memories is my talent, to work with people is my passion. That’s why I’m happy when I photograph weddings. Therefore I’m waiting to meet you and plan the best day of your life! I’ll love to travel to your country and have unique moments together, meeting you and your family!

Pachete nuntă

(1 hr | Întâlnire intro)

Un eveniment special crează amintiri speciale. Talentul meu este să imortalizez amintirile tale speciale, iar pasiunea mea este să lucrez cu oameni. Iar ziua nunții tale va avea parte de toate aceste elemente care o vor face atât de specială! Așa că abia aștept să ne cunoaștem și să planificăm împreună ziua voastră specială, să trăim momente inedite și unice, să ne distrăm cu oameni frumoși și să îți imortalizez toate acele momente într-o lumină frumoasă și viziune artistică!

Fotografie cupluri

(1 hr | Preturi variabile)

E frumos să ai un om alături de tine când ai bucurii și succese… dar cu cât mai frumos e când acel om îți poate fii un sprijin potrivit și la momentele umbrite din viață! Și cu un asemenea om, vrei să îți petreci timpul frumos, să ai amintiri plăcute și unice! Iubesc să văd oameni îndrăgostiți care emit emoții și sentimente puternice în fotografiile mele, și cu mare drag voi pune talentul și pasiunea mea la dispoziția voastră pentru a putea capta pentru eternitate acele trăiri, acele sentimente, care în zile mai grele vă vor pune zâmbetul pe buze!

Fotografie de botez

(1 hr | Preturi variabile)

Când dragostea dintre doi oameni ajunge la alt nivel, deja începe să aibă roadă vizibilă lumii întregi, oferind bucurie în sunete de râs copilăresc plin de sinceritate și trăiri profunde într-un corp de junior! Iubesc oamenii, dar cu atât mai mult iubesc copii, pentru că sunt atât de imprevizibili când le faci fotografii și ai parte de cadre și momente amuzante, unice și bineînțeles neașteptate!

Petreceri private

(1 hr | Preturi variabile)

Sunt momente în care viața te pune în atenția tuturor! Precum un majorat, care este un eveniment unic în viața unui tânăr, sau o absolvire a unei școli, sau pur și simplu vrea să dedice un eveniment pentru un moment special în viața lui! Aici intervin eu și, cu mare drag îți voi sta alături și îți voi face ziua mai frumoasă, împreună cu emoțiile aferente, și vom crea astfel amintiri unice și frumoase! Aștept să ne cunoaștem.

Fotografie de portret

(1 hr | Preturi variabile)

Ce este mai minunat decât să fi doar tu și atenția camerei, într-o după masă călduroasă, la o plimbare în centrul orașului umblând și descoperind poate chiar și părți a orașului care nu le știai? Sau poate o mică drumeție prin pădure, la aer liber și curat, să te desprinzi puțin de agitația cotidiană? Toate acestea, într-o lumină plină de căldură și culoare, alături de mine și bineînțeles obiectivul meu captat de prezența ta, creând astfel niște portrete minunate! Ești o operă de artă, nu uita asta!

Pentru mai multe detalii îți stau la dispoziție cu cea mai mare plăcere!

Contact