Contact

DESPRE MINE

Bună. Mă numesc Beniamin Căuneac. Mă bucur că ți-ai făcut puțin timp să afli detalii despre mine, așa că mă voi prezenta în rândurile care urmează.

Am 22 de ani, dar mulțumesc Domnului că toate circumstanțele vieții mele m-au condus aici, încât am reușit să îmi trăiesc visul: adică să imortalizez momente importante și frumoase din viața semenilor mei! Pentru mine nu există împlinire mai mare decât să pot fii de folos cuiva, iar prin fotografiile mele mă bucur să pot opri timpul pentru o fracțiune de secundă și să expun o idee, o emoție, un moment.

Ei bine, nu m-am născut cu aparatul foto în mână… începutul meu e undeva prin clasele I-II la o școală generală din Grecia, când am început să prind interes pentru pictură, iar cu ajutorul unchiului meu, am învățat să pun pe foaie imaginile care pluteau în spectrul minții mele. Bineînțeles, nu eram Picasso, dar la vremea aceea eram foarte fericit că puteam să desenez o floare cu umbre și contur, culori și dimensiune… Hmmm… am participat și la o școală de desen cam tot pe atunci, ca să îmi perfecționez „Stilul”… Care mai târziu a fost valorificat în arta grafică și uneori tehnică.

Cu trecerea timpului am început să iubesc tot mai mult pictura… dar… a venit momentul să mă mut pe tărâm românesc.. aici nu am mai avut timp de pictură.. dar pasiunea nu a murit, ci doar s-a schimbat elementul care o definea.. așa a apărut dragostea mea pentru fotografie, și cu asta pasiunea pentru fotografia de eveniment. Pentru mine, fotografia înseamnă emoție, trăire, sentiment, gânduri, acțiune, contrast… Iar aceste elemente nu le pot identifica niciunde mai bine decât în ființa umană. Astfel, fotografiile mele conțin subiecți umani, sau cel puțin ceva ce e în legătură cu un om.

Mulțumesc lui Dumnezeu că, cu talentul înzestrat de la El, pot practica pasiunile mele astfel nu doar făcând ce iubesc dar și devenind util într-un mod mai diferit pentru oamenii din jurul meu. Iubesc să lucrez cu oameni, chiar daca este una din cele mai dificile meserii. Totuși, am spus destul de multe, dar aștept să ne cunoaștem și să petrecem împreună momente care vor fii imortalizate într-o imagine și peste ani și ani, când te vei uita în album să îți amintești cu veselie de acele clipe.

 Cu respect, Beniamin Căuneac.

DATE DE CONTACT

Telefon: +4 0743 222 440

Email: contact@beniamincauneac.ro

13 + 6 =

beniamin cauneac